Liisa

Olen valmistunut jungilaiseksi psykoanalyytikoksi Kööpenhaminan C. G. Jung Instituutin 6-vuotisesta koulutusohjelmasta. Terapiavastaanottoni on Helsingin Kruununhaassa. Terapian lisäksi tarjoan itsetuntemusanalyysiä, jossa on mahdollista pohtia oman elämän merkitykseen liittyviä kysymyksiä.

Taustakoulutukseltani kauppatieteiden maisteri (1973) ja oikeustieteen tohtori (1999). Vyöhyketerapeutiksi (MVT) valmistuin 2005 ja Uniohjaajaksi ® 2009.

Pääasiallisen työurani olen tehnyt rahoitusmarkkinoiden valvontaan liittyvissä esimies- ja johtotehtävissä Suomen Pankissa sekä sen yhteydessä toimivassa Finanssivalvonnassa.

Vuodesta 2010 olen työskennellyt ammatinharjoittajana. Olen järjestänyt itsetuntemuskursseja, opettanut analyyttisen psykologian perusteita sekä unien käyttöä psyykkisen kasvun ja itsetuntemuksen välineenä.  Olen myös ohjannut sandplay- (hiekkakuva-) työskentelyä aikuisten ja lasten kanssa. Psykologiaa olen opiskellut Helsingin avoimessa yliopistossa sekä analyyttisen psykologian perusteita ja metodologiaa jungilaisen psykoanalyytikon Lars Ehnbergin johdolla.

Se, joka oppii elämään avuttomuutensa kanssa, on oppinut paljon. Tämä johtaa siihen, että osaamme arvostaa pieniäkin asioita ja tunnemme omat rajamme. Ja juuri tätä oppia tarvitsemme noustaksemme korkeammalle tasolle.

C.G. Jung The Red Book